Beltéri ajtó cikkek

Milyen egy igazi modern beltéri ajtó?

2018.01.07. Milyen egy igazi modern beltéri ajtó?

A nyílászárók piacán manapság annyi termék közül válogathat a vásárló, hogy előbb-utóbb bele is szédülhet és belezavarodhat. Minden bizonnyal valamilyen elképzeléssel indulnak el a bemutatótermekbe, viszont amikor belépnek, és szemük elé tárul a választék, nagy az esély arra, hogy megváltoztatják korábbi elképzelésüket. Vezérmotívumok, például a stílus és a szín megmaradhat, de a konkrét modell változhat.

tovább

Újévi köszöntő 2018

2017.12.31. Újévi köszöntő 2018

Sikerekben és eredményekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelünknek, érdeklődőnek, partnerünknek.

tovább

Karácsonyi üdvözlet

2017.12.24. Karácsonyi üdvözlet

Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelünknek, érdeklődőnek, partnerünknek.

tovább

Kellene néhány új egyedi beltéri ajtó?

2017.12.17. Kellene néhány új egyedi beltéri ajtó?

Történt már önnel olyan, hogy házának belső nyílászárói elgörbültek, megkoptak, leszálltak, esetleg teljesen tönkrementek valami előre beláthatatlan okból? Esetleg már megunta az öreg nyílászárókat, és szívesen váltana? Építkezett, de nem gondolja, hogy az egyszerű barkácsbolti termékek méretben, és stílusban mennének az elképzeléseihez? Összefoglalva: érezte már, hogy szüksége lenne új és egyedi beltéri ajtóra? Ha igen, jó helyen jár!

tovább

A beltéri ajtó az építkezés során

2017.12.10. A beltéri ajtó az építkezés során

Tegyük fel magunknak a kérdést: miért is van szükségünk az ingatlanokban nyílászárókra? A külső nyílászárók esetében a válasz egyértelmű, mivel segítségükkel védjük magunkat az időjárás viszontagságaitól, illetve tartjuk távol magunktól a nem kívánatos élőlényeket, lakóhelyünktől függően legyenek azok akár állatok, akár emberek. Ezzel nemcsak személyes, de anyagi biztonságunkat is igyekszünk megoldani.

tovább

A CPL ajtó szépsége

2017.12.03. A CPL ajtó szépsége

Bármi történjék is, minden szolgáltatónak maximálisan arra kell törekednie, hogy a vásárlói igényeket a lehető legjobban ki tudja elégíteni, legyen szó bármiféle szolgáltatásról, vagy valamilyen konkrét termékről - például egy beltéri ajtóról. Ha olyan nyílászárót szeretne, amivel szinte teljesen biztosan elégedett lesz, ne keressen tovább, CPL ajtó kell önnek!

tovább

Kétszárnyú beltéri ajtó - az igazán hatalmas ajtónyílásért

2017.12.01.

Nem szereted a szűk ajtónyílásokat, szívesebben közlekedsz egy igazán széles ajtón át?

tovább

Laminált beltéri ajtók

2017.12.01.

Ha laminált ajtót keresel, jó helyen jársz! Nálunk több termékcsaládból is választhatsz laminált beltéri ajtót a pénztárcádnak, az ízlésednek és az igényeidnek megfelelően.

tovább

Acéltokos beltéri ajtó

2017.12.01.

Ha acéltokkal keresel beltéri ajtót, nálunk megtaláltad! Fém tokos ajtót tégla és gipszkarton falazathoz egyaránt tudunk ajánlani.

tovább

Színes beltéri ajtók

2017.12.01.

Unod a fehéret, vagy a sötétbarnát? Jó helyen jársz. A nálunk kapható festett ajtókat a szivárvány bármely színébe fel tudod öltöztetni.

tovább