Beltéri ajtó cikkek

A gyönyörű és egyedi modern beltéri ajtó

2017.08.06. A gyönyörű és egyedi modern beltéri ajtó

Egy valami biztos a mai világban, mégpedig az állandó fejlődés. Ami ma még forradalmian újnak hat, az lehet, hogy holnapra elavulttá válik. De ami biztos, hogy sosem fog elavultnak hatni az nem más, mint egy egyedi modern beltéri ajtó, hiszen megjelenésének köszönhetően az embernek állandóan olyan érzete van, mintha maga a jövő venné körbe.

tovább

A panel beltéri ajtó: mit érdemes és hogyan? GYIK

2017.07.30. A panel beltéri ajtó: mit érdemes és hogyan? GYIK

Mitől különleges a panel beltéri ajtó? Ez a kifejezés nem egy külön típusra utal, mindössze a panellakásokba beszerelhető fajták összegzése röviden. Utólag szerelhető tokos darabok, amelyek persze kifejezetten jók, hisz nem kell miattuk a falat módosítani.

tovább

A fehér beltéri ajtó: a makulátlan szobadísz

2017.07.23. A fehér beltéri ajtó: a makulátlan szobadísz

Sokan szeretnék manapság, hogy fehér beltéri ajtó díszítse otthonukat. Miért pont ez? Lehet azért, mert minőségi anyagokból áll, és rendkívül strapabíró? Mert modern otthonukba remekül illik a letisztult, minimalista dizájn? Ez lenne a legolcsóbb? Nos, valójában bármelyik lehet az ok, de önnek is érdemes átgondolnia, hogy milyen nyílászárókkal szeretné megtölteni lakását!

tovább

A legtökéletesebb megoldás a problémára, az egyedi méretű beltéri ajtó

2017.07.16. A legtökéletesebb megoldás a problémára, az egyedi méretű beltéri ajtó

Milyen esetben jelent megoldást az egyedi méretű beltéri ajtó? Például, mikor régi építésű házat vagy panellakást újítunk fel vagy az új házunk építésénél a mesteremberek kicsit elméretezték a nyílást vagy egyszerűen a szabvány méretekkel nem megoldható a falnyílás nyílászáróval való kitöltése.

tovább

A rettenthetetlen, vagy más szóval a laminált ajtó

2017.07.09. A rettenthetetlen, vagy más szóval a laminált ajtó

Valljuk be őszintén, ha valamilyen használati cikket vásárolunk, legyen az telefon, televízió, számítógép, igyekszünk úgy választani, hogy egy jó ideig ne kelljen lecserélni, újat vásárolni. Ugyanez a helyzet a nyílászárókkal is, ha már rászánjuk a pénzt, akkor pontosan olyat szeretnénk, ami akár a legvadabb bulikat, a legizgágább kutya támadásait is kibírja. Nos, a laminált ajtó pont az ilyen rettenthetetlen feladatra találták ki.

tovább

Utólag beépíthető ajtó a házban

2017.07.02. Utólag beépíthető ajtó a házban

Ház- vagy lakásfelújítást tervez, de a régi, ütött-kopott nyílászárók nem illenek bele az összképbe? Unja festeni őket, vagy annyira sérültek, hogy nincs is kedve a reparálásukhoz? Ezek kicseréléséhez nyújtanak remek megoldást az utólag beépíthető ajtók.

tovább

Mitől különlegesek a fehér beltéri ajtók?

2017.06.25. Mitől különlegesek a fehér beltéri ajtók?

Ön hallott már az MDF anyagból készült nyílászárókról? Bizonyára valamilyen módon találkozott már velük, hiszen itt van, a velük kapcsolatos tudás és információk fellegvárában. Esetleg szeretne néhányat, de még nem döntött, vagy nincs tisztában a lehetséges típusokkal?

tovább

Az MDF ajtó marása

2017.06.18. Az MDF ajtó marása

Sokakban felmerülhet a kérdés, miért nem fából készülnek a nyílászárók? Vannak üzletek, amelyek készítenek fából, de ezekkel rövid és hosszú távon is több a probléma. Aki dolgozott már fával, tudja, hogy nagy odafigyelést igényel ez az anyag. A nedvesség hatására megduzzad, a görcsök miatt elvetemedhet az anyag, valamint ha bele szeretnénk marni az anyagba, akkor is előfordulhat, hogy bajt okoz nekünk.

tovább

Beltéri ajtók Debrecen vonzáskörzetében

2017.06.11. Beltéri ajtók Debrecen vonzáskörzetében

Habár számos cég foglalkozik a környéken nyílászárók forgalmazásával és szerelésével, mi mégis a saját cégünket, a Tisza Ajtó Kft. nevű vállalkozást szeretnénk figyelmébe ajánlani, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy hamarosan ügyfeleink között köszöntsük Önt, akár beltéri ajtó, akár műanyag ablak vásárlásán gondolkodik. Szánjon ránk néhány percet! Vessünk egy pillantást termékeinkre!

tovább

Kétszárnyú beltéri ajtó

2017.06.04. Kétszárnyú beltéri ajtó

Mára talán már nem olyan elterjedt a használata, mint régebben, de azok számára, akik két helyiséget akarnak félig-meddig elválasztani, de nem teljesen lefalazni, ideális megoldás lehet egy kétszárnyú beltéri ajtó beépítése. Így megmarad az egy légtér illúziója, mégis két helyiséget tudunk létrehozni. Elválaszthatnak vele konyhát az étkezőtől, étkezőt a nappalitól, vagy, ahogy az alaprajz engedi, illetve kedvük tartja.

tovább