A CPL ajtó szépsége

2017.12.03.

A CPL ajtó szépsége

Bármi történjék is, minden szolgáltatónak maximálisan arra kell törekednie, hogy a vásárlói igényeket a lehető legjobban ki tudja elégíteni, legyen szó bármiféle szolgáltatásról, vagy valamilyen konkrét termékről - például egy beltéri ajtóról. Ha olyan nyílászárót szeretne, amivel szinte teljesen biztosan elégedett lesz, ne keressen tovább, CPL ajtó kell önnek!

A piac igen széles választékban nyújt termékeket minden kedves vásárló számára, aki szeretne beruházni egy vadonatúj nyílászáróra. Az egyik legnépszerűbb lehetőség az MDF anyagú nyílászáró, ami nagyon elterjedt az utóbbi években. Habár szinte mindegyik altípusára találhat az ember vevőt, a legnagyobb bázissal mégis a CPL felülettel bevont termék rendelkezik, amely ár-érték arányát tekintve a tökéletes arany középút, ha ragaszkodik a minőséghez és a pénzéhez is egyaránt.

A CPL típus felszínét minden esetben egy speciális műanyag, pontosabban a melamin-akril réteg fedi. Ez egy sima, vonzó, mégis erős felületet ad, ami ütés és kopásálló, nem fakul, sem színét sem mintáját nem veszíti el. Emellett, remekül véd a levegőben lévő párától is, megvédve a belső szerkezetet a nedvességtől. Ezért is van az, hogy nem csak otthonokban, hanem különböző közintézményekben is könnyedén összefuthatunk ezzel a típussal.

A CPL ajtó másik nagy előnye, hogy kreativitásunk könnyedén megjelenhet rajta, nem csak szín, de mintázat tekintetében egyaránt. Jelenleg közel hatvan árnyalat áll rendelkezésre, melyek közül nyugodtan válogathat. Minták tekintetében a klasszikus erezet mellett, kérhet intarziát, függőleges vagy éppen vízszintes szálirányú mintát.

Az összeállítás feldobható még krómcsík beépítésével is, mely igazi éke lehet nyílászárójának. Viszont, ha még ezek sem elégítenék ki fantáziáját, kérhet bele különböző mintával ellátott üvegbetétet, mely nem csak egyedivé, hanem elegánssá is varázsolja nyílászáróját.

Ha mindezek ismeretében, még nem biztos, hogy önnek a CPL ajtó az ideális választás, akkor nyugodtan jöjjön el hozzánk, tekintse meg a saját szemével, érintse saját kezeivel. Munkatársaink tárt karokkal várják bemutatórermünkben!

vissza