Az igazi CPL beltéri ajtó akció, nálunk nem fogy el!

2017.08.27.

Az igazi CPL beltéri ajtó akció, nálunk nem fogy el!

Az elmúlt évek során, sok esetben azt tapasztaltam, hogy néhány nagyáruház által hirdetett CPL beltéri ajtó akció mégsem olyan, mint azt elsőre gondolná az ember. Bár ha belegondolunk, nem kell feltétlen csak nyílászárókra gondolni, sajnos máshol is előszeretettel szokták átverni a gyanútlan vásárlókat. Annak érdekében, hogy megleljük a legjobb akciókat, csak néhány dologra kell figyelni.

Mire is kell ügyelnünk egy CPL beltéri ajtó akció során? Vegyük csak sorba a tényezőket, hiszen a rend a lelke mindennek. Először is érdemes olyan cégtől vásárolnunk, akiben valóban megbízunk. Akár barátok javasoltak minket, akár korábbi személyes vagy interneten fellelhető tapasztalatok alapján választja cégünket, jó döntést hozott.

Döntése meghozatala után, miszerint minket bíz meg legújabb nyílászárójának elkészítésével, segítünk kiválasztani, hogy pontosan milyen ajtóra is van szüksége, milyen kialkítást szeretne. Mivel igen széles kínálattal tudunk szolgálni minden érdeklődőnek, érdemes először szétnézni a honlapunkon.

Azonban ami nagyon fontos és szerintem már sokan estek, vagyis estünk abba a hibába, hogy nem néztük meg a valós árakat. Vagy ha meg is néztük, valami fölött elsiklott a tekintetünk. Sok mindenből lehet rossz következtetést levonni, félreértés ne essék, nem az a célom, hogy bármilyen céget rossz színben tüntessek fel, de például mi kifejezetten ajánlani szoktuk, hogy mielőtt lecsapna a vásárló az éppen elérhető összes CPL beltéri ajtó akció adta lehetőségekre, inkább kérjen egy előzetes felmérést.

Hogy jön a kettő össze? Egyszerűen, ugyanis, sok esetben habár nem tűnik annak, de néhány centiméter is jelentős árbeli különbséget tud mutatni. Debrecenben például ingyen kérheti a felmérést, míg budapesti kirendeltségünk esetében 3000 Ft a felmérés, de ez jóvá is íródik a megrendelést követően.

Ahogy írtam, igénybe lehet venni az online ár kalkulátorunkat, de ha jobb szereti személyesen intézni az ügyeit, akkor keressen fel minket egyik irodánkban, hiszen nem csak, hogy közvetlenebb környezetben rendelheti meg termékét, de számtalan mintával is tudunk szolgálni.

vissza