Beltéri ajtó tokkal együtt? Persze!

2017.08.20.

Beltéri ajtó tokkal együtt? Persze!

Rengeteg ember fél nekivágni nyílászárói cseréjének, több okból is: találok -e elég olcsót, olyat ami tetszik, olyat amit beszerelnek? Milyen szerelvényeket kapok, milyen alkatrészeket? Milyen károk keletkezhetnek a lakásomban ettől? Célunk, hogy némi magabiztosságot adjunk a habozóknak, mélyebb belátást nyújtva a témába.

Most főleg az MDF ajtókkal fogunk foglalkozni, hiszen azok képviselik azt a modern, megfizethető, mégis kiváló minőséget, amit egy mai fogyasztó elvárhat a pénzéért.

És ha már pénz! Társadalmunk mára fogyasztó és vásárlás központú, így szinte természetesnek tűnik, hogy az ár az első, amire az emberek gondolnak, amikor bármi újdonság beszerzésének lehetőségét mérlegelik. Ezek a nyílászárók nem meglepő módon ennek is köszönhetik kiugró népszerűségüket: egy MDF-ből készült termék akár felébe, vagy negyedébe kerülhet annak, amennyiért egy tömörfa nyílászárót árulnak.

Talán már a címből sejthető, de a beltéri ajtó tokkal együtt érkezik házunkba, erre pedig szükség is van, hiszen a pántok egyediek, hogy tökéletes zárást biztosíthassanak. Ezek a tokok szintén MDF-ből készülnek, de mások kissé, mint a hagyományosak: különálló darabokból ragasztják össze őket, valamint az egyik oldaluk eltávolítható, szerelési lehetőséget, valamint könnyebb cserét biztosítva, amellett, hogy az egyedi falvastagsághoz is sokkal jobban igazodnak.

Az nyílászárók sok típusban készülhetnek: dekorfóliás, CPL, festett, vákuumfóliás, furnér. Az, hogy az Öné ezek közül melyik lesz, csak Önön, a kreativitásán, fantáziáján és ízlésén múlik.

Az egyik leggyakoribb kérdés az, hogy az új beltéri ajtó tokkal együtt be fog e férni a helyére, vagy esetleg mindenféle modifikációnak kell alávetnünk a falnyílást. Ez valóban fontos kérdés, és mindenképp érdemes kérni cégünk ingyenes felmérését - Debrecenben, máshol ez a távolság miatt természetesen pénzbe kerül, de sikeres üzlet esetén beszámítjuk az árba - hogy a termék tökéletesen illeszkedjen a helyére.

Ne habozzon! Hívjon minket bátran, hogy a beltéri ajtó tokkal együtt minél hamarabb otthonába kerüljön! Szakembereink állnak rendelkezésére!

vissza