Toló beltéri ajtók Budapesten és Debrecenben

FALSÍKON FUTÓ TOLÓAJTÓK

A falsíkon futó tolóajtók óriási előnye, hogy bárhová felszerelhetőek, kőműves munka nélkül. A sín a felső él burkolatban található, így nincs szükség a földre helyezett vezető sínre. A tolóajtók alapesetben tok nélkül készülnek, mert a működés enélkül is tökéletes. Természetesen külön kérésre tokot is készíthetünk hozzájuk. Mindezeken felül, ha zárhatóvá is szeretnék tenni a helyiséget, egy kampós zár jelent megoldást.

Fal síkja előtt tolható tolóajtó

Fal síkja előtt tolható tolóajtó

Fal síkja előtt tolható tolóajtó


Árajánlatot kérek
                          Ingyenes felmérést kérek

 

FALBA REJTETT TOLÓAJTÓK

A falban futó tolóajtó elhelyezése lakásunkban praktikus és elegáns megoldás lehet. Ebben az esetben a sín nem látható, mert egy speciálisan kialakított résben fut rejtve.

A falba rejtett tolóajtók beépítésénél Eclisse keretszerkezetet használunk melyet vakolt, vagy gipszkartonnal borított kivitelezéssel készítünk. Az ajtó rendelhető a falnyílás körbeburkolásával, tokkal is.

Falba rejtett tolóajtó tokkal

 

 

Falba rejtett kétszárnyú tolóajtó tokkal


Árajánlatot kérek
                          Ingyenes felmérést kérek

 

Fal síkja előtt és falban mozgó beltéri toló ajtó

A beltéri tolóajtókat igen kedvelt ajtótípusok, mert esetükben az igényes, esztétikus forma mellett a helymegtakarítás és praktikusság is fontos szerepet játszik.  A hagyományos beltéri ajtók nyitott állapotban meglehetősen sok helyet foglalnak el a lakótérből, így jelentős mértékben szűkíthetik hasznos tereinket.

Előfordulhat például, hogy a fürdőszobába befelé nyíló ajtót akarunk, de a kád vagy a mosdó egyszerűen nem enged ehhez elég teret. Megoldást jelenthet erre a praktikus tolóajtó, mert a térből nem vesz el területet. A Tisza Ajtó Kft. által kínált tolóajtók falban vagy fal előtt futó, ill. egy vagy kétszárnyú típusban készülnek.

Az alumínium síneknek és a teflonos görgőknek köszönhetően az ajtó nesztelenül mozgatható. Tolóajtóink rendelhetőek laminált, ill. festett kivitelben is, elképzeléseinek megfelelően egyedi méretben és kialakítással.


Miért jó választás a tolóajtó?

Nincs elég hely a lakásban, kinyitott állapotban az ajtó rátakar egy bútorra? A megoldás egy, az Ön igényeihez mérten kialakított, fal előtt vagy falban futó tolóajtó lesz. Ha választása a falban futó tolóajtóra esik, az építkezés közben figyelnünk kell a megfelelő helykialakításra. Ez készülhet tégla falazatból gipszkartonból, de használható a kereskedelmi forgalomban is jelen lévő, kifejezetten e célra kifejlesztett tolóajtó-fogadó szerkezet is.

 

A tolóajtók szerkezeti felépítése:

Az ajtó egy speciális felső sínen fut, alul egyetlen kis, úgynevezett vezető nyelvecske található, ami az esztétikai hatást nem csökkentvén láthatatlan marad. A lakótér maximális kihasználhatósága, és az esztétika jegyében válasszunk beltéri tolóajtót.

Falban futó tolóajtóinkhoz világszerte ismert és elismert ECLISSE vasalatot használunk, ami közel negyed évszázados fejlesztési folyamatot követően biztosítja tolóajtóink hosszan tartó, zavartalan működését. Az ECLISSE minőség garanciát és csúcstechnológiát sugall, kopásállósága egyedülálló. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a a cég dinamikus fejlődését igazoló, több mint 20 féle szabadalom. Közülük csupán egy az ajtó alatti tépőprofil, aminek az a funkciója, hogy a beszerelés közben keletkezett esetleges magasságbeli eltéréseket korrigálhassuk vele. A stílusosan kialakított illesztő profil pedig megfelelő helyzetben tartja az ajtó tokszerkezetét, megelőzve a szerkezet eldeformálódását.

Akik számára a kényelemnek ezen formája még mindig kevés azok figyelmébe ajánljuk az ECLISSE által elsőként forgalmazott motorizált tolóajtót, a szinkronmozgatót az ajtólapok szinkronmozgását a rozsdásodás és hőhatás elleni védelmet, és nem utolsó sorban az összeszerelhető gipszkarton készletet is.


Miben más még az ECLISSE, mint a többi márka?

Versenytársaikhoz képest mintegy 30%-kal több vasalatot használnak fel a gyártás folyamán, biztosítva ezzel a tolóajtók kifogástalan működését, hosszú életét.


Ha íves tolóajtó szerkezetet szeretne vásárolni

Az ECLISSE a piacon az első számú cég, amely egy vagy két középen szétnyíló ajtószárnyat képes elrejteni a vásárlók igényeihez, elképzeléséhez igazodva.


A munkafolyamatok melyik szakaszában érdemes beépíteni tolóajtóinkat?

Az ECLISSE beltéri tolóajtók beépítése egyszerű, ebből kifolyólag a beépítés nem akadályozza meg a többi munkafolyamatot. Ha már meglévő téglafalról van szó, fontos tényező, hogy miután eltávolítottuk az előző ajtót, egy erre alkalmas eszközzel el kell távolítani a felesleges falrészeket is, ahová majd a vakolható tolóajtó szerkezeti tokprofil fog kerülni. Ezt követően egy áthidalóval beépítjük a profilt, majd a teljes falrészt bevakoljuk és lefestjük. Ezután a rejtett tolóajtó felhelyezése következik, az ajtókeretekkel együtt.

Ha nem akar falat bontani, vagy nem megoldható a falnyílás növelése, a meglévő falra ráhelyezhetünk egy gipszkarton tolóajtó szerkezetet, amit megfelelő burkolólapokkal látunk el.

 

Árajánlatot kérek                          Ingyenes felmérést kérek

 

A beltéri tolóajtó kínálatunkat megtekintheti és kipróbálhatja bemutatótermeinkben:

4028 Debrecen, Laktanya utca 8. Telefon: +36 52 537 158, mobil: +36 30 278 8844

1135 Budapest, Tatai utca 50. Telefon: +36 30 321 3901