Beltéri ajtók Debrecen

Beltéri ajtó Debrecen

A Tisza Ajtó Kft 2002-ben alakult meg Hajdú-Bihar megyei központtal, Debrecenben. Pár évvel később megnyitottuk első bemutató termünket a fővárosban is. Cégünk fő tevékenysége: beltéri nyílászárók gyártása és forgalmazása. Milyen ajtókat kínálunk? Vákuumfóliás, festett, CPL, dekor, üveg, krómcsíkos, furnéros ajtókat és tolóajtókat. Ezeken kívül nem utolsó sorban műanyag, acélos, s line típusú bejárati nyílászárókat. Tekintse meg kínálatunkat!


Beltéri ajtók Debrecenben

A belső ajtók elengedhetetlen kellékeivé váltak otthonunknak. Térelválasztás, hang- és hőszigetelés, illetve esztétikum szempontjából is kiemelkedő funkciójuk van. Miközben egyik helyiségből a másikba közlekedünk, észre sem vesszük, hogy ajtóink milyen fontos szerepet töltenek be. Otthonunk harmonikus közegének kialakításához jelentősen hozzájárulnak.


Debrecen és környékbeli vásárlók miért a Tisza Ajtó Kft. termékeit válasszák?

Cégünk a piaci viszonyokhoz, illetve az Önök igényeihez alkalmazkodva a legmodernebb beltéri nyílászárókat kínálja. Debrecenben és környékén, referenciamunkáink minősége, az elégedett vásárlóink növekvő száma mind prezentálják a Tisza Ajtó Kft. hírnevét. Nem fogja megbánni, ha minket választ!


Beltéri nyílászárók Debrecenben

Építkezés vagy lakásfelújítás előtt áll? Szeretné megvalósítani régi álmát és felépíteni egy stílusos otthont?  Első lépésként szerezzen be néhány modern, minőségi bejárati, illetve belső nyílászárót. Cégünk üzlethelyisége Debrecenben, a Laktanya utca 8. szám alatt található meg. A környék minden irányból, bármilyen módon egyszerűen megközelíthető. Autóval érkező vásárlóink számára ingyenes parkolót biztosítunk.

Szakértő csapatunk készségesen áll a rendelkezésükre, legyen szó bármilyen kérdésről, elképzelésről. Képzeletének ne szabjon határt, bátran rendelje ajtóját egyedi üvegezéssel, mintával, kiegészítőkkel. Munkatársaink teljes körű tájékoztatást adnak az árakról, lehetőségekről, szükséges munkálatokról. Praktikus tanácsokkal igyekeznek segíteni döntésüket. Bátran éljen az ingyenes felmérés szolgáltatásunkkal!


Van-e lehetőség egyedi méretezésű ajtó rendelésére?

Minden esetben amikor ajtója nem a magyar szabványnak megfelelő méretekkel rendelkezik, tehát nem 72/90/100/150/180/200x210 cm, lehetősége van egyedi méretben megrendelni. A dekor fóliás beltéri ajtó kivételével bármelyik más, a Cégünk által forgalmazott ajtótípust kérheti egyedi méretezéssel.


Dőljön hátra, és élvezze az építkezést, lakásfelújítást!

Biztosan mindenki járt már abban a cipőben, hogy a szakember magára hagyta egy adott munkavégzésben, mint például „Szerelje be magának az ajtót!” vagy „Jó lesz az kapcsoló úgy is, ha maga teszi fel!”. Ha a Tisza Ajtó Kft. termékeit rendeli meg, ez a kellemetlen helyzet biztosan nem fog előfordulni Önnel! Debrecen, illetve a város környéki településekre való szállítástól kezdve, a régi nyílászáró esetleges bontásán keresztül, az új beszerelésén át Cégünk az összes munkálatot teljesíti. Természetesen semmilyen rejtett költségre sem kell számítania! A vásárlók gyanakvása ugyanis nem alaptalan. Mai világunkban gyakran megesik az, hogy a ravasz gyártók, forgalmazók relatíve alacsony árakkal kínálják terméküket, a munkálatok végére viszont mindenféle egyéb költséget számolnak fel. Cégünk jó hírneve garancia arra, hogy ez semmiféle esetben sem történhet meg, ha tőlünk rendel! Ha az eredeti áron felül bármiféle plusz költség adódik, munkatársaink rögtön felhívják a figyelmüket rá.

Beltéri nyílászáróinkat mind újonnan épített, mind régebbi típusú épületekbe ajánljuk, legyen az panel, kertes családi ház, üzlethelyiség stb. Ha bizonytalanak érzi magát vásárlás előtt, forduljon nyugodt szívvel munkatársainkhoz segítségért. Ha alaposan átgondolta, hogy milyen alapanyagú, színű, mintázatú nyílászárót szeretne otthonába kérjen bátran árajánlatot. Amennyiben mégsem megfelelő Önnek, semmiféle kötelezettséget nem von maga után.


Rendelés a legegyszerűbb módon

Mégis hogyan fogjon hozzá az ajtó vásárláshoz? Először is munkatársaink minden hétköznap a rendelkezésükre állnak 9-18 óráig interneten, telefonon keresztül, de akár személyesen is. Teljes körű felmérést követően, ha megtörténik a rendelés, a Tisza Ajtó Kft. gyártó cég révén a lehetséges legrövidebb időn belül szállítja az Önök által kiválasztott belső ajtót. Minőség- Ár- Rugalmasság, e hármas egység a garancia arra, hogy nem fog bennünk csalódni!