• Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Nálunk megtalálja, amit keres

  • Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Egyszerűtől a prémium minőségig

  • CPL, dekor vagy festett ajtó?

    CPL, dekor vagy festett ajtó?

    Nálunk van. Hívjon most!

  • Egyedi elképzelése van?

    Egyedi elképzelése van?

    Üvegbetét, krómcsík, különleges bevonat? Megvalósítjuk.

Beltéri ajtó tokkal együtt? Persze!

2017.08.20.

Beltéri ajtó tokkal együtt? Persze!

Rengeteg ember fél nekivágni nyílászárói cseréjének, több okból is: találok -e elég olcsót, olyat ami tetszik, olyat amit beszerelnek? Milyen szerelvényeket kapok, milyen alkatrészeket? Milyen károk keletkezhetnek a lakásomban ettől? Célunk, hogy némi magabiztosságot adjunk a habozóknak, mélyebb belátást nyújtva a témába.

Most főleg az MDF ajtókkal fogunk foglalkozni, hiszen azok képviselik azt a modern, megfizethető, mégis kiváló minőséget, amit egy mai fogyasztó elvárhat a pénzéért.

És ha már pénz! Társadalmunk mára fogyasztó és vásárlás központú, így szinte természetesnek tűnik, hogy az ár az első, amire az emberek gondolnak, amikor bármi újdonság beszerzésének lehetőségét mérlegelik. Ezek a nyílászárók nem meglepő módon ennek is köszönhetik kiugró népszerűségüket: egy MDF-ből készült termék akár felébe, vagy negyedébe kerülhet annak, amennyiért egy tömörfa nyílászárót árulnak.

Talán már a címből sejthető, de a beltéri ajtó tokkal együtt érkezik házunkba, erre pedig szükség is van, hiszen a pántok egyediek, hogy tökéletes zárást biztosíthassanak. Ezek a tokok szintén MDF-ből készülnek, de mások kissé, mint a hagyományosak: különálló darabokból ragasztják össze őket, valamint az egyik oldaluk eltávolítható, szerelési lehetőséget, valamint könnyebb cserét biztosítva, amellett, hogy az egyedi falvastagsághoz is sokkal jobban igazodnak.

Az nyílászárók sok típusban készülhetnek: dekorfóliás, CPL, festett, vákuumfóliás, furnér. Az, hogy az Öné ezek közül melyik lesz, csak Önön, a kreativitásán, fantáziáján és ízlésén múlik.

Az egyik leggyakoribb kérdés az, hogy az új beltéri ajtó tokkal együtt be fog e férni a helyére, vagy esetleg mindenféle modifikációnak kell alávetnünk a falnyílást. Ez valóban fontos kérdés, és mindenképp érdemes kérni cégünk ingyenes felmérését - Debrecenben, máshol ez a távolság miatt természetesen pénzbe kerül, de sikeres üzlet esetén beszámítjuk az árba - hogy a termék tökéletesen illeszkedjen a helyére.

Ne habozzon! Hívjon minket bátran, hogy a beltéri ajtó tokkal együtt minél hamarabb otthonába kerüljön! Szakembereink állnak rendelkezésére!

vissza