A kallódó ajtók

2017.10.08.

A kallódó ajtók

Csak egy apró, egyszerű kérdést hagy tegyek fel önnek! Tudja, milyen fajták vannak? Milyen van önnek otthon? Dekor, CPL, festett vagy éppen vákuumfóliás ajtaja van? Nem tudja? Ez nem meglepő, mivel a legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy milyen nyílászárók érhetők el jelenleg a piacon.

Az emberek nagy része megelégszik a barkácsáruházakban kapható darabokkal és fel sem merül bennük, hogy esetleg szakembert kellene hívni, a valódi, igazi, tartós minőségért. Ön ne kövesse el ezt a hibát!Alapvetően, a hagyományos fa termékeken kívül, a fent felsorolt típusok érhetőek el meg Magyarországon, igen széles választékban.

Vegyük csak például a dekor ajtó kínálatunkat! Ezeket a darabokat tudjuk a legolcsóbban megszerezni, viszont a választék igen korlátolt. Cégünknél hat szín közül lehet választani, ami a méretét illeti, az a magyarországi szabványméret. Az árát tekintve, ez a legolcsóbb elérhető típus, ezért nem kell csodát várni tőle. Félreértés ne essék! Ez a termék tökéletesen ellátja a feladatát, dekoratív, de nagyobb igénybevétel esetén sérülékeny.

Ne feledkezzünk meg a CPL típusról sem. A lapot egy speciális melamin-akril réteg borítja, ami az egyik oka híres tartósságuknak. Ezen felül rengeteg féle színben elérhetőek, igény szerint lehet intarziát és különböző mintákat kérni a nyílászáróba. Árát tekintve valamivel többe kerül, mint a korábban említett típus, de strapabírósságával kiegyenlíti az árkülönbséget. A termék a szabvány mellett egyedi méretben is kapható.

A festett beltéri ajtók azok az örök darabok, melyeket sosem lehet megunni, ráadásul bármilyen méretben kérhetők. Belsejében tömör faforgács van. Felületéről szólva, megmunkálása során többször lefestik, majd a kellő hatás érdekében minden újabb réteg előtt megcsiszolják. Hatalmas előnye, hogy sosem veszít a színéből, nem sárgul be. Különböző árnyalatokban érhető el, a tónusok a RAL színskála által adhatóak meg. Emellett pedig több mint 100 marásmintát kérhet a felületre.

Végül pedig nem árt szót ejteni a vákuumfóliás ajtókról sem. Habár ezek a legmagasabb árú termékek, de a legmagasabb minőséget is ők képviselik, erősek, mutatósak. Több mint ötven féle színben kaphatóak és egyedi méretben is legyárthatók. Amennyiben bármelyik típus felkeltette érdeklődését, szívesen fogadjuk kérdéseit.

vissza