Festett beltéri ajtó a változatosság kedvelőinek

2017.09.10.

Festett beltéri ajtó a változatosság kedvelőinek

Otthonunk nyílászárói nap, mint nap ott állnak az orrunk előtt, egész idő alatt a látókörünkben. Ha új helyre költözünk, vagy akár nagyobb átrendezést vagy átépítést tervezünk, mindenképpen vegyük figyelembe az eszközt, amit gyakran elfelejtünk, mégis sarkalatos pontja helyiségeink hangulatának! A festett beltéri ajtó megkönnyíti a választást, ha nem akar unatkozni, és színesíteni akarja otthonát.

Oly sokan hagyjuk magunkkal elhitetni, hogy a fa az igazi, és egy az igazán szép és természetes termék mutat csak jól a lakásunkban. Valójában a modern laminálási megoldásoknak és a korszerű műanyag fóliáknak köszönhetően, bárminek kölcsönözhetünk naturális külsőt.

A festett beltéri ajtó is ugyanolyan anyagokból épül fel, mint az összes többi rétegelt termék, melyek kedvezőbb tulajdonságokkal bírnak, mint fa társai. Két MDF lap, és belül faforgács. Stabil és tartós, és emellett olcsóbb is mint a valódi fa, ráadásul el sem tud vetemedni.

A festés bármilyen színű lehet, amilyet csak el tudunk képzelni a gondosan megtervezett enteriőrbe. Lehet a falhoz hasonló, vagy épp kontrasztot adó, sötét vagy világos, netán letisztult fehér. Mind több rétegben, porfesték formájában kerül fel, hogy örökké megtartsa a megálmodott árnyalatot. Nem változik, nem színeződik el, és attól sem kell tartanunk, hogy egy nagyobb ütődéssel találkozva megrepedezik.

Árát tekintve nem haladja meg nagyon a többi sztenderd MDF darabét. Valamivel drágább, mint egy CPL, és ez változik minél sötétebb színt szeretnénk, de így sem éri el egy jóval költségesebb faajtóét. A pontos összeget megtudhatja, ha árajánlatot kér cégünktől. Természetesen az árat befolyásolja a termék mérete, kialakítása, a kilincs típusa és a színe. Korábban említettem, hogy a sötétebb termékek valamennyivel többe kerülnek.

A festett beltéri ajtó remek lehetőséget biztosít azoknak, akik szeretnének színt vinni otthonukba, a klasszikus stílust megtartva. Napjainkban igen népszerű a fehér szín, mely tökéletesen kiegészít egy-egy minimalista külsejű lakást. További információkkal kapcsolatban keresse fel cégünket, vagy akár böngészhet további cikkeink között!

vissza