A beltéri ajtók egy izgalmas szelete - a CPL ajtó

2017.10.15.

A beltéri ajtók egy izgalmas szelete - a CPL ajtó

Mindazok számára, akik nem mozognak otthonosan a beltéri ajtók hatalmas tárházában, sokszor gondot jelenthet, hogy mi micsoda pontosan. Éppen ezért, a cikk elsődleges célja a továbbiakban, hogy kicsit közelebb hozza és megismertesse Önnel ezt az igazán érdekes világot. Engedje meg, hogy mindezt egy konkrét termékcsoporton keresztül mutassam be, mely a CPL típus.

Biztos vagyok benne, hogy sokak számára elsődleges pont a nyílászárók vásárlása során, hogy mennyibe is fog kerülni. Nos, ezek a termékek az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező cikkek. Így nem kell tartania, attól, hogy később megbánja a beruházást, hiszen jó áron, jó terméket vásárol.

Mint minden egyes nyílászárónál, itt is van egy külső borítás, ami a termék látható felületét adja, ez egy melamin-akril réteg, ami szinte papírvékony, de ettől függetlenül tökéletes fedést és tartósságot biztosít.

Első ránézésre nem is mondaná meg az ember, hogy egy fóliával van dolga, mivel a mintázat miatt ránézésre a valódi fa erezetét idézi. Mivel ezek a termékek híresek arról, hogy igen erősek, így érdemes olyan helyre vásárolni őket, ahol várható, hogy nagyobb igénybevételnek lesznek alárendelve.

Mindezen túl, nem elég, hogy ez a beltéri ajtó típus olcsó és strapabíró, ráadásul cégünknél lehetősége van igényeinek megfelelően testre szabni a terméket. Ez annyit jelent, hogy több mint hatvan szín közül válogathat. Igazi különlegességre is lelhet a színskálánk között.

Amennyiben a szín nem lenne elég, vagy valami többre vágyik, vagy szimplán szeretné, hogy a fény megvilágítsa helyiségeit, kérheti a beltéri ajtókat üvegbetéttel is. Továbbá lehet a felület intarziás is, amely a lapok szálirányának változtatását jelenti függőleges, vízszintes irányban. Igazi eleganciára vágyik? Akkor Önnek a krómcsík lesz az ideális választás, melyek elhelyezése szintén az ön ízlésére és fantáziájára van bízva.

A méretekről se feledkezzünk meg! Nem egy alkalommal hallhatunk olyan rémhíreket, hogy az új darab beszerelésekor a falnyílást meg kell bontani, vagy kibővíteni, hogy beférjen helyére az új. Ez egyáltalán nem igaz, ugyanis, a tok utólag szerelhető, állítható. Azonban mindenképp fontos, hogy mielőtt leadná rendelését, engedje meg nekünk, hogy mi végezzük a felmérést, ugyanis sokminden múlhat egy-egy kósza centiméteren.

Mindezek függvényében, ez a típus lehet az egyik legideálisabb választás az otthona számára, ha szép, időtálló és egyedi nyílászárókkal szeretné felszerelni otthonát.

vissza