Beltéri ajtó cikkek

Tűzgátló ajtó és hangszigetelt ajtó

2017.12.01.

Speciális feladatokhoz speciális ajtókat kell készíteni. Ezen feladatok egyike a tűzgátlás, másik pedig a hangszigetelés.

tovább

Egyedi beltéri ajtó készítés

2017.12.01.

Egyedi ajtót szeretnél? Jó helyen jársz! Termékeink nagy részét egyedi igényeidhez igazodva is elkészítjük.

tovább

Beltéri ajtó csere

2017.12.01.

A beltéri ajtó csere egy kicsit bonyolultabb, mint egy hagyományos beépítés, de nekünk ez sem probléma. Tapasztalt felmérő és beépítő csapatunk a lehető legkevesebb rombolással varázsolja otthonodba vadonatúj nyílászáródat!

tovább

Üveges ajtó

2017.12.01.

Nálunk minden termékcsaládnak vannak üveges kivitelei is. Az üveges ajtók választásánál ügyelj arra, hogy az üveg - mint tudjuk - törékeny. Ezért kisgyerekes családoknál, vagy ahol házi kiskedvenc él a lakásban velünk együtt, meggondolandó lehet egy ilyen nyílászáró beépítése.

tovább

Modern beltéri ajtó a Tisza Ajtó Kft-nél

2017.12.01.

Ha modern beltéri ajtót szeretnél otthonodba, nálunk jó helyen jársz! A nálunk forgalmazott ajtók nagy része modern megjelenésű és felépítésű, köszönhetően a fiatalos formáknak és az olyan megoldásoknak, mint az üvegbetét vagy krómcsík díszítés.

tovább

Olcsó beltéri ajtó, avagy olcsó húsnak híg a leve?

2017.12.01.

Jó hírünk van! Önmagában attól, mert egy ajtó olcsó, még nem kell rossznak is lennie. Nálunk minden típust nagyon kedvező áron vásárolhatsz meg.

tovább

Beltéri ajtó akció!

2017.12.01.

Ha akciós beltéri ajtókat keresel, nálunk jó helyen jársz!
Minden termékcsaládból kínálunk számodra akciós beltéri ajtókat.

tovább

Beltéri ajtó ár, beltéri ajtó árak egyszerűtől a luxusig

2017.12.01.

Ha számít az ár, jó helyen jársz! Csak egyszerűen válaszd ki, hogy Neked melyik beltéri ajtó tetszik, és ott garantáltan kiváló árakkal fogsz találkozni!

tovább

Panel, lakótelepi ajtók és azok méretei

2017.12.01.

A panel vagy lakótelepi ajtók nagyon sok helyen megérettek a cserére. Ezen ajtók méretei - legyen szó egy átlagos szobáról, fürdőszobáról, wc-ről vagy akár egy konyháról - a panel épület kialakításából fakadóan eléggé speciálisak és nehezen módosíthatóak. De ne ess kétségbe van megoldás, és nem is kerül egy vagyonba.

tovább

Szoba, fürdőszoba, wc ajtók

2017.12.01.

Kezdjük a legfontosabb tudnivalóról a szoba ajtóról, a fürdőszoba ajtóról és a wc ajtóról. Ezek mind beltéri ajtók, kivétel nélkül. Amelyik típus megfelelő szobaajtónak, az meg fog felelni fürdőszoba- vagy wc ajtónak is. A felhasználás jellege alapján nem kell különbséget tenni közöttük.

tovább