Beltéri ajtó cikkek

A beltéri ajtók egy izgalmas szelete - a CPL ajtó

2017.10.15. A beltéri ajtók egy izgalmas szelete - a CPL ajtó

Mindazok számára, akik nem mozognak otthonosan a beltéri ajtók hatalmas tárházában, sokszor gondot jelenthet, hogy mi micsoda pontosan. Éppen ezért, a cikk elsődleges célja a továbbiakban, hogy kicsit közelebb hozza és megismertesse Önnel ezt az igazán érdekes világot. Engedje meg, hogy mindezt egy konkrét termékcsoporton keresztül mutassam be, mely a CPL típus.

tovább

A kallódó ajtók

2017.10.08. A kallódó ajtók

Csak egy apró, egyszerű kérdést hagy tegyek fel önnek! Tudja, milyen fajták vannak? Milyen van önnek otthon? Dekor, CPL, festett vagy éppen vákuumfóliás ajtaja van? Nem tudja? Ez nem meglepő, mivel a legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy milyen nyílászárók érhetők el jelenleg a piacon.

tovább

Miért jó választás az utólag szerelhető ajtó?

2017.10.01. Miért jó választás az utólag szerelhető ajtó?

A lakásfelújítás és az építkezés közben felmerül a kérdés, hogy mikor rakassuk, állíttassuk be a helyére a beltéri ajtókat. A leglogikusabb döntés, ha a munkálatok végén kerül sor erre a műveletre több okból is, tehát a legjobb választás számunkra az utólag szerelhető ajtó. Nézzük csak, hogy ez miért lehet jó választás?

tovább

A fehér MDF beltéri ajtó egyszerű szépsége

2017.09.24. A fehér MDF beltéri ajtó egyszerű szépsége

Ha házon belüli nyílászáróról van szó, az egyik örök kedvenc a fehér MDF beltéri ajtó. A fehér tökéletesen passzol bármilyen falszínhez, emellett pedig a letisztultságot és eleganciát is képviseli.

tovább

A fürdőszoba ajtók előtti kihívások

2017.09.17. A fürdőszoba ajtók előtti kihívások

A ház egyik legjobban terhelt része. Mit kell kiállniuk és hogyan küzdenek meg velük a fürdőszoba ajtók? Napjában többször nyitjuk és zárjuk, hiszen a tisztaság nagyon fontos eleme az életünknek.

tovább

Festett beltéri ajtó a változatosság kedvelőinek

2017.09.10. Festett beltéri ajtó a változatosság kedvelőinek

Otthonunk nyílászárói nap, mint nap ott állnak az orrunk előtt, egész idő alatt a látókörünkben. Ha új helyre költözünk, vagy akár nagyobb átrendezést vagy átépítést tervezünk, mindenképpen vegyük figyelembe az eszközt, amit gyakran elfelejtünk, mégis sarkalatos pontja helyiségeink hangulatának! A festett beltéri ajtó megkönnyíti a választást, ha nem akar unatkozni, és színesíteni akarja otthonát.

tovább

Igényekre szabva: az egyedi méretű beltéri ajtó

2017.09.03. Igényekre szabva: az egyedi méretű beltéri ajtó

Nyílászárók vásárlásakor mindig elsődleges szempont a méret. A legtöbb épületben átlagos nagyságú nyílásokat találunk, ezért általában nincs ebből a szempontból különleges igényünk. Ha azonban speciális méretekkel áldották meg irodánkat vagy otthonunkat, vagy kerekesszékkel közlekedőknek készül, akkor mindenképpen egyedi méretű beltéri ajtó legyártására lesz szükségünk.

tovább

Az igazi CPL beltéri ajtó akció, nálunk nem fogy el!

2017.08.27. Az igazi CPL beltéri ajtó akció, nálunk nem fogy el!

Az elmúlt évek során, sok esetben azt tapasztaltam, hogy néhány nagyáruház által hirdetett CPL beltéri ajtó akció mégsem olyan, mint azt elsőre gondolná az ember. Bár ha belegondolunk, nem kell feltétlen csak nyílászárókra gondolni, sajnos máshol is előszeretettel szokták átverni a gyanútlan vásárlókat. Annak érdekében, hogy megleljük a legjobb akciókat, csak néhány dologra kell figyelni.

tovább

Beltéri ajtó tokkal együtt? Persze!

2017.08.20. Beltéri ajtó tokkal együtt? Persze!

Rengeteg ember fél nekivágni nyílászárói cseréjének, több okból is: találok -e elég olcsót, olyat ami tetszik, olyat amit beszerelnek? Milyen szerelvényeket kapok, milyen alkatrészeket? Milyen károk keletkezhetnek a lakásomban ettől? Célunk, hogy némi magabiztosságot adjunk a habozóknak, mélyebb belátást nyújtva a témába.

tovább

Csakis az igaziak: MDF ajtók

2017.08.13. Csakis az igaziak: MDF ajtók

Napjainkban igen sokféle modern nyílászáró áll a vásárlók rendelkezésére. Azonban egy dolog általában közös bennük, mégpedig az, hogy mindegyik az MDF ajtók családjába tartozik. Gyorsan elkészíthető, minőségi, igazi egyediséget sugalló és még az ára is tökéletes mindenki számára. Legyen az új, vagy már visszatérő vásárló. De vajon ezeken túl, mit érdemes még tudni róla? Vegyünk sorra pár mindenki számára érdekesnek mondható tényt!

tovább