Kellene néhány új egyedi beltéri ajtó?

2017.12.17.

Kellene néhány új egyedi beltéri ajtó?

Történt már önnel olyan, hogy házának belső nyílászárói elgörbültek, megkoptak, leszálltak, esetleg teljesen tönkrementek valami előre beláthatatlan okból? Esetleg már megunta az öreg nyílászárókat, és szívesen váltana? Építkezett, de nem gondolja, hogy az egyszerű barkácsbolti termékek méretben, és stílusban mennének az elképzeléseihez? Összefoglalva: érezte már, hogy szüksége lenne új és egyedi beltéri ajtóra? Ha igen, jó helyen jár!

Miért egyedi beltéri ajtó? Sok tényező határozza meg a vásárló oldaláról. Talán a megszokottól - szabványos mérettől - eltérő a falnyílás, így nagyobb, esetleg kisebb nyílászáróra lenne szükség? Esetleg látott pár hasonló darabot, de nem volt elragadtatva a kinézetüktől, nem látta bennük önmagát? Cseppet se féljen, most nézünk pár lehetőséget, pontosan az ilyen helyzetekre! A legegyszerűbb, ha az elérhető típusok alapján veselkedünk neki ennek a dilemmának.

Egyszerű, de nagyszerű: a dekor változat

A legolcsóbb típus, de rendelkezik pár hiányossággal a típus drágább társaival szemben: színek terén nincs nagy választék, a méret pedig csak a szabványnak megfelelő lehet - emiatt azonban ilyen típusból mindig van raktáron. Tökéletesen megfelel térelválasztónak.

Arany középút: CPL típus

Habár drágább kicsit, mint egy dekorfóliás egyedi beltéri ajtó, ez a típus a vásárlók örök kedvence, főleg nagyszerű ár-érték aránya miatt. Rengeteg lehetőséget kínál, egyedi mérettől kezdve a több mint ötven színen át, amiben elérhető. Felületét egy rendkívül ellenálló melamin akril réteg borítja, ami véd a kopás és az ütődés ellen is. Kérhető fémcsíkkal, intarziával, üvegezve, stb.

Korok házassága: a festett ajtó

Ha nem akarunk műanyagot a nyílászáróinkban, vagy rajta, akkor erre a típusra van szükségünk: az MDF szerkezetet több réteg kiváló festék fedi, amely sosem veszít a színéből, nem fakul meg, és strapabíró is. A színek lehetősége végtelen, ugyanis az egész RAL színskála a rendelkezésre áll.

Felső tízezer: a vákuumfóliás

A legdrágább, de mégis népszerű típus. A szerkezete, és a belsejében megbúvó lyukfúrt faforgácslap, esetleg styrofoam hab miatt masszív, megbízható darab, amely sokáig a ház dísze és elengedhetetlen tartozéka lehet. Erős, kopássálló vákuumfólia fedi, mely szinte tönkre tehetetlen.

Láthatja, rengeteg típus és lehetőség áll a rendelkezésére, mindössze annyit kell tennie, ha bármelyik megtetszett, hogy felveszi velünk a kapcsolatot.

vissza