Beltéri ajtó cikkek

Utólag szerelhető, utólag beépíthető állítható tokos ajtók

2017.12.01. Utólag szerelhető, utólag beépíthető állítható tokos ajtók

A kínálatunkban található összes ajtó utólag szerelhető tokkal van ellátva. Az utólag beépíthető nyílászárók nagy előnye, hogy - ahogyan a nevükben is szerepel - az építkezés utolsó fázisában kell beszerelni őket, így pontosan és tisztán építhetőek be a helyükre.

tovább

Ajtó beépítés, beszerelés

2017.12.01. Ajtó beépítés, beszerelés

Az ajtóbeépítés nálunk nem kérdés! Gyakorlott beszerelő csapatunk a nálunk kapható összes típusú nyílászárót szakszerűen a beszereli. Legyen szó új építésű házról, vagy panel lakásról a beépítést profin elvégezzük.

tovább

Fehér beltéri ajtók kiváló árakon

2017.12.01.

A fehér beltéri ajtókat elsősorban festett, mart vagy marás nélküli kivitelben kínáljuk számodra. De ez még nem minden, ugyanis a fehér ajtók CPL felülettel is elérhetőek. Mindkét típus felár nélkül kapható egyedi méretben is!

tovább

Beltéri ajtó gyártás szabvány és egyedi méretben

2017.12.01.

A beltéri ajtókat egyedi és szabvány méretben is elkészítjük számodra. Az egyedi méretet felár nélkül készítjük. Az ajtó méretre gyártása biztosítja számodra, hogy pontosan a Te otthonodba illő egyedi beltéri ajtód legyen. Az egyedi ajtó készítés folyamata során pontosan felmérjük a kívánságaidat, így olyan ajtód lehet, mint senki másnak.

tovább

Az MDF ajtó egyszerű szépsége

2017.11.26. Az MDF ajtó egyszerű szépsége

Manapság már igen sokféle terméket találhatunk a piacon, már ami a nyílászárókat illeti. Ennek következtében a vásárlók sokszor már azt se tudják, hogy vajon melyik típus az, amelyet érdemes lenne megvásárolniuk. Ismeretségi körömből kiindulva, az emberek többsége szinte semmit nem tud róluk, csak annyit, hogy vannak és zárnak.

tovább

Tradíció és innováció: pár gondolat a festett ajtóról

2017.11.19. Tradíció és innováció: pár gondolat a festett ajtóról

Sok vélemény kering a modern kor jellemző nyílászáróiról, az emberek rengeteget beszélnek, vitatkoznak a műanyag ablakokról, az alumínium nyílászárókról, esetleg az MDF anyagú beltéri ajtókról, és ezek a beszélgetések végül mindig egy témára futnak ki: megéri e váltani, vagy jobb megmaradni a járt útnál, ragaszkodni a tradícióhoz, és klasszikus fa anyagú termékre beruházni?

tovább

A legontosabb vásárláskor a beltéri ajtó ára?

2017.11.12. A legontosabb vásárláskor a beltéri ajtó ára?

Egy lakás, vagy ház nyílászárókkal való felszerelése manapság elkerülhetetlen része az életünknek, hiszen mindenki törekszik egy számára megfelelő fészek kialakítására. Vegyünk néhány példát!

tovább

Fehér beltéri ajtó az új retro őrület

2017.11.05. Fehér beltéri ajtó az új retro őrület

A piacon már elég régóta fellelhető ez a fajta nyílászáró, mégis sokak számára újdonságként hat sokszínűségével. Vajon mik lehetnek népszerűségének okai? A válasz erre a kérdésre valószínűleg sokoldalúságában rejlik, ugyanis kreativitásunk a fehér beltéri ajtó esetén, nem ismerhet határokat.

tovább

Az egyszerűség kedvéért: a dekorfóliás beltéri ajtó

2017.10.29. Az egyszerűség kedvéért: a dekorfóliás beltéri ajtó

Néha az embernek szüksége lehet gyors, kényelmes, egyszerű, és biztonságos megoldásokra. Ilyen esetekben sokan azonban mégsem tudják, mit tegyenek, hová forduljanak segítségért, vagy épp megoldásért. Ezen cikk célja, hogy segítsen önnek egy ilyen témában, mégpedig a nyílászárók területén.

tovább

Kérdezz-felelek: MDF ajtó

2017.10.22. Kérdezz-felelek: MDF ajtó

Egy univerzális anyag, amely megfelelő egyensúlyban van a technológiai vívmányok és a természetesség között. Az angol „medium density fiberboard” kifejezés rövidítése. Maga az anyag közepesen kemény, melyet műgyantából és faőrleményből készítenek. Nagy fajsúllyal rendelkezik, ezért a gyártás folyamán a vázat és a felszínt készítik belőle, a belsejét különböző anyagokkal töltik ki, hogy így könnyítsenek a szerkezetén.

tovább