• Ajtók gyártása egyedi méretben is

  Ajtók gyártása egyedi méretben is

  Nálunk megtalálja, amit keres

 • Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

  Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

  Egyszerűtől a prémium minőségig

 • CPL, dekor vagy festett ajtó?

  CPL, dekor vagy festett ajtó?

  Nálunk van. Hívjon most!

 • Egyedi elképzelése van?

  Egyedi elképzelése van?

  Üvegbetét, krómcsík, különleges bevonat? Megvalósítjuk.

MDF beltéri ajtók

LEGKEDVELTEBB TÍPUSOK:

vákuumfóliás ajtó beltéri

079-es ajtó

Árazás alatt

Árazás alatt

vákuumfóliás ajtó

001-es ajtó

Árazás alatt

Árazás alatt

Festett beltéri fehér ajtó 099.

099-es ajtó

Nettó 148.740 Ft

Bruttó 188.900 Ft

Festett ajtó fehér 102.

102-es ajtó

Nettó 148.740 Ft

Bruttó 188.900 Ft

Festett fehér ajtó 122.

122-es ajtó

Nettó 163.701 Ft

Bruttó 207.900 Ft

FELMÉRÜNK - GYÁRTUNK - BONTUNK - BEÉPÍTÜNK - EGYEDI MÉRETBEN IS!

 

Árajánlatot kérek                          Ingyenes felmérést kérek

 

laminált MDF ajtók

Laminált MDF beltéri ajtók

festett MDF ajtók

Festett MDF beltéri ajtók

EGYEDI MÉRET FELÁR NÉLKÜL KÉSZÜL!

 

 

FESTETT MDF BELTÉRI AJTÓ

Festett ajtó MDF 48. minta üveges kialakítás

048ü

Festett MDF belső ajtó 103. minta üveges kialakítás

103ü

Festett MDF nyílászáró 37. minta

037

Festett ajtó MDF 106. minta üveges kialakítás

106ü

Festett MDF ajtó 31. minta üveges kialakítás

031ü


Tekintse meg teljes festett MDF belső ajtó kinálatunkat ide kattintva!

 

Az MDF ajtókat tekintve ez a porszórással felvitt végleges felületkezelés az elterjedtebb változat. A festett színek közül a fehér felület a sláger, de ezen kívül a RAL színskála bármely árnyalatában el tudjuk készíteni.

Az MDF ajtó végleges (natúr) elkészülte után történik meg a festés több rétegben, mégpedig a következő módon: alapozás és annak csiszolása után újabb alapozás és annak csiszolása következik mindaddig amíg egy sima homogén felületet nem kapunk.  A bútorminőségű festéket szórópisztoly segítségével szórjuk a felületre, lecsiszoljuk, az esetleges hibákat javítjuk, majd újrafestjük.

A festett MDF nyílászárókat a további használat során nem kell újrafesteni. Fontos tudni még, hogy UV álló festékekkel dolgozunk, emiatt nem fog elszíneződni az idő múlásával sem. A RAL színskála alapján kedvünkre válogathatunk a különböző elképzelések között.

 

 

 

Árajánlatot kérek                          Ingyenes felmérést kérek

 

LAMINÁLT MDF BELTÉRI AJTÓ

Laminált ajtó MDF 20. minta üveges kialakítás

020ü

Laminált MDF belső ajtó 106. minta üveges kialakítás

106ü

Laminált MDF nyílászáró 76. minta

076

Laminált ajtó MDF 35. minta üveges kialakítás

035ü

Laminált ajtó MDF 31. minta üveges kialakítás

031ü


Tekintse meg teljes laminált MDF belső ajtó kínálatunkat ide kattintva!

 

Mint már említettük, a kétfajta MDF nyílászáró felülete között a legfontosabb különbség a felszínkezelési eljárás. Nevéből is egyértelműen kikövetkeztethető, hogy ebben az esetben egy magas hőmérséklet hatására fellágyuló fóliával látjuk el az MDF ajtólapokat. De nézzük csak meg közelebbről, hogyan is történik ez a folyamat?

Először is az MDF ajtót legkisebb elemeire szereljük szét és egy specifikus fixáló, felület előkészítő anyaggal látjuk el felületét. A műanyag fóliát fellágyítjuk és vákuum használatával úgy mond „rászippantatjuk” a különböző ajtó alkatrészekre. A fólia olyan erősen rögzül az ajtólaphoz és a különböző egyéb alkatrészekhez, hogy az emberi erővel el nem távolítható onnan. A fólia kihűlése után egy igazán kemény, nagy strapabírású felületet kap a nyílászáró minden egyes eleme. Több mint 50 féle laminált felszín közül lehet választani.

Ezek a színek a következőek a teljesség igénye nélkül: juhar, calvados,vörös bükk, cseresznye,éger, dió, mahagóni, fenyő, prégelt ezüst,fehér, csíkos barna,csomós bükk, konyak dió, barna akác, bambusz, antik dió, mahagóni, redwood, natur bükk, pácolt dió, alma, hamvas éger,sötét körte, prégelt cseresznye, matt dió, mogyoró, sötét mahagóni, világos dió, sötét dió, szemes tölgy, erezett fekete, velencei dió, selymes tölgy, hófehér erezett, pisztácia, kék, barackvirág, narancs, bordó, citrom, vanília, kőris, euro cseresznye, sötét wenge, teak, erezett zebránó, aranytölgy, hárs és még sok más szín és felület.

 

 

 

Árajánlatot kérek                          Ingyenes felmérést kérek

 

Mit érdemes tudni az MDF beltéri ajtókról?

 

Az MDF egy nagy keménységű fából mesterségesen előállított faipari alapanyag. Maga az MDF lap tömör farostok és sűrű tömítőanyag összedolgozása során jön létre. Masszívságának és ellenálló képességének köszönhetően egyáltalán nem jellemző rá a későbbi vetemedés, deformálódás. Felszíne sima és egyenletes. Előállítása során a fa természetéből adódó hibákat már nem örökli meg, tehát ideális a nedvességtartalma, nincs benne feszültség. Mivel kiváló faipari alapanyagról beszélünk, milliméter pontosan lehet vele dolgozni.

 

Az MDF ajtók alapesetben natúron készülnek (ezeket később felület kezelni kell) de gyári felület kezeléssel is készülhetnek. Ez a felületkezelés lehet festés és lehet laminálás is. Érdemes tudni, hogy a mintázat marását CNC géppel végezzük, közel 100 féle marási mintából lehet választani, de ezen kívül egyedi mintákat is el tudunk készíteni, az ajtómintáknak csak a képzelet szabhat határt. Az ajtók kialakításukat tekintve hagyományosan egyszárnyúan vagy kétszárnyú kivitelben is készíthetőek (a kétszárnyúak szimmetrikus és asszimetrikus kialakítással is), ezen kívül felül és oldalvilágítós kialakítással is készülhetnek. Az MDF belső ajtó helymegtakarítási szempontból toló és csuklós megoldással is rendelhető.

 

A mai modern piaci elvárásoknak megfelelően ezek a termékek is utólagosan beszerelhető tokkal készülnek. A nyílászáró tokja is MDF anyagból készül, és bármilyen falvastagsághoz rendelhető, legyen szó panelről (ahol a falak 4-5 cm vastagak is lehetnek) vagy akár egy vályogházról (ahol nagyon vastag falakba kell a beltéri ajtókat szerelni). Az MDF ajtótokhoz hozzátartozik a pánt, a zárfogadó lemez és a gumitömítés is. Szegélyléceinek kialakítása is többféle módon történhet, hála az MDF alapanyag széleskörű alakíthatóságának.

 

Az MDF ajtók felületkezelése történhet vákuumfóliázással vagy festéssel, ez alapján további két alcsoportra osztjuk ezeket az alapanyagú nyílászárókat. Most nézzük meg ezeket külön-külön.Az 5 legfontosabb érv az MDF ajtó mellett:

 1. 1. Mivel egy beltéri nyílászárót hosszabb időre vásárolunk, elsődleges szempont az ajtók időállóssága. Képzeletbeli versenyünkön ez az ajtó lesz a befutó. Alapanyagának és speciális felületkezelésének köszönhetően ellenáll mindenféle külső hatásnak. Legyen szó magas páratartalomról, nagyfokú hőmérsékletkülönbségről, stb. Bátran ajánljuk fürdőszobák, kamrák, garázsok, padlások ajtainak is.
 2. 2. Bármilyen épületszerkezethez illeszkedik, beépítése nem függ a falvastagságtól. Az utólagosan beszerelhető tok jelentősen megkönnyíti feladatunkat, hiszen ezáltal az ajtó beépítése gyors és egyszerű, a falak festését követően elvégezhető.
 3. 3. Mintázatát, színbeli kivitelezését tekintve nincsenek határok. Bárminemű elképzelés megvalósítható. Mind a kétféle típusú ajtónál biztosak lehetünk abban, hogy ajtónk a későbbiekben sem fog megsárgulni, elvetemedni, tönkremenni.
 4. 4. A helymegtakarítás sem elhanyagolható szempont. MDF nyílászárónkat rendelhetjük toló-, illetve csuklós kivitelezésben is.
 5. 5. Végezetül, de nem utolsó sorban az ajtó kiegészítőit tekintve is a maximális tökéletességre törekedünk. Kiváló, német minőségű zárokkal, pántokkal találkozhatunk.

Érdekli, hogy mennyibe is kerül az MDF ajtó az otthonába? Cégünk az ingyenes helyszíni felmérést követően, tenni fog Önnek egy kedvező árajánlatot, ami után későbbi plusz költségre nem kell számolnia. Az ingyenes felmérést azért is érdemes kihasználni, mert munkatársaink pontos méretekkel számolnak, így elkerülhető az a kellemetlen szituáció, amikor a megvásárolt  ajtó nem fér be az adott ajtónyílásba.

 

Az MDF beltéri ajtó kínálatunkat megtekintheti és kipróbálhatja bemutatótermeinkben:

4028 Debrecen, Laktanya utca 8. Telefon: +36 52 537 158, mobil: +36 30 278 8844

1135 Budapest, Tatai utca 50. Telefon: +36 30 321 3901