• Ajtók gyártása egyedi méretben is

  Ajtók gyártása egyedi méretben is

  Nálunk megtalálja, amit keres

 • Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

  Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

  Egyszerűtől a prémium minőségig

 • CPL, dekor vagy festett ajtó?

  CPL, dekor vagy festett ajtó?

  Nálunk van. Hívjon most!

 • Egyedi elképzelése van?

  Egyedi elképzelése van?

  Üvegbetét, krómcsík, különleges bevonat? Megvalósítjuk.

Beltéri ajtók Budapest

Cégünk megalakulását követően két évvel, Budapesten is megnyitotta beltéri ajtók kereskedelmére szakosodott bemutatótermét. 2004-ben Budapest 14. kerületben ajtók forgalmazásába kezdtünk. Pár év elteltével a budapesti igényeknek megfelelően megkeztük a homlokzati nyílászárók forgalmazását is. Cégünk fő tevékenysége: belső ajtók gyártása és forgalmazása, valamint homlokzati nyílászárók forgalmazása és beépítése. Budapesti telephelyünk a 14. kerületben, Zuglóban található. Pontos címünk: Budapest, 14. kerület, Gvadányi u. 87.


Mit kínálunk?

Vákuumfóliás, festett, CPL, dekor, üveg illetve krómcsíkos ajtók, furnéros belső ajtók és tolóajtók, és nem utolsó sorban műanyag nyílászárók, acél, és műanyag bejárati ajtók. A homlokzati nyílászárók piacán pedig műanyag nyílászárókat forgalmazunk.


Miért válasszon minket Budapesten is?

Talán eddig nem is gondolkodott el azon, hogy egy belső ajtó mennyire alapvető része otthonának. Egy esztétikus darab emelheti otthona fényét. Ezenfelül egy igazán egyedi és minőségi bejárati- vagy akár beltéri nyílászáró jelentősen hozzájárulhat lakása értékének növeléséhez is. Mivel ajtók vásárlásakor hosszabb időre tervezünk, nem mindegy, hogy mennyire strapabíró terméket választunk. Ezeket a szempontokat mind figyelembe véve, nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a Tisza Ajtó Kft által forgalmazott belső ajtók ezeknek az elképzeléseknek eleget tesznek. Az alapanyag megválasztásától kezdve, annak feldolgozásán át, a legutolsó simításokig biztosíthatjuk Önöket afelől, hogy a legjobb szaktudásunkat alkalmazzuk.

 

Tekintse meg ide kattinntva budapesti nyílászáró kínálatunkat!