Színes ajtók, amik nem csak színesek

2017.04.09.

Színes ajtók, amik nem csak színesek

Őszinte leszek, szeretem én az egyszerű, de mégis dekoratív, lassan retrónak számító fehér beltéri ajtókat, de néha az ember fia vagy lánya azért vágyik egy kis különlegességre, egyediségre. Ugyanígy vagyok mikor nyílászáró vásárlásra kerül a sor, ugyanis legyen benne nekem valami kis plusz, hogy amikor ránézek, tudjam, hogy igen, ez Én vagyok!

Az egyik legnépszerűbb darabról, a festett felületű, MDF alapanyagú ajtókról beszélünk, amely világszerte is igen közkedvelt. Az ár-érték aránya kiváló, nem beszélve, hogy minősége tényleg kifogástalannak mondható. Mivel nagyon erős, masszív darab, amire ha egy átmulatott éjszaka során akár nyugodtan csimpaszkodhatnak vendégeink. Nem kell attól félnünk, hogy véletlen leszakadna, mert tényleg nem fog.

Akiket érdekelne, hogy hogyan készül...

Mivel a színes ajtók készítésekor az egyik legfontosabb cél, hogy egy tartós nyílászárót kapjunk, mind a külső és belső elkészítése során, különös figyelmet szentelünk a tökéletes minőség eléréséért. Belsejében tömör faforgács van, ez fogja nekünk garantálni, hogy nem szakad be, ha a már nem túl szomjas barátunk megpróbálja erejét fitogtatni.

Felületkezeléskor legalább kétszer esik át csiszoláson, majd akár öt rétegben festik fel a kívánt színt. És éppen ez a tulajdonsága fogja számunkra adni a legnagyobb örömet. Ugyanis, bármilyen színt is választunk, lehet az egy egyszerűbb árnyalat, vagy valami igazán markáns, vagány szín, soha sem fog megfakulni a tónus. Ennek következményeképpen nem kell majd bajlódnunk az újrafestésével.

Hogy megtaláljuk számunkra a legideálisabb színt, segítségünkre lesz a RAL-színskála, ahol kedvünkre válogathatunk olyanok közül, mint a vérnarancssárga, pirosas lila, bordeaux ibolya, tárnics kék, fehér,  szürke, egérszürke és terra barna. És ez csak néhány, a meglévők közül.

Amennyiben a színek mellet szeretne valami kis pluszt varázsolni a nyílászárójába, lehetősége van különböző marás mintákat kérni. Jelenleg több mint száz elérhető, a visszafogottabb vonalaktól kezdve, az igazi trendi formákig.

Ha úgy érzi, hogy szeretne igazi egyéniségéhez illő, egyedi színes ajtókat, keressen fel bennünket!

vissza