• Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Nálunk megtalálja, amit keres

  • Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Egyszerűtől a prémium minőségig

  • CPL, dekor vagy festett ajtó?

    CPL, dekor vagy festett ajtó?

    Nálunk van. Hívjon most!

  • Egyedi elképzelése van?

    Egyedi elképzelése van?

    Üvegbetét, krómcsík, különleges bevonat? Megvalósítjuk.

Mitől különlegesek a fehér beltéri ajtók?

2017.06.25.

Mitől különlegesek a fehér beltéri ajtók?

Ön hallott már az MDF anyagból készült nyílászárókról? Bizonyára valamilyen módon találkozott már velük, hiszen itt van, a velük kapcsolatos tudás és információk fellegvárában. Esetleg szeretne néhányat, de még nem döntött, vagy nincs tisztában a lehetséges típusokkal?

Ha ez a helyzet, jó helyen jár. Itt találhat információkat bármely elérhető típusról, ha viszont csak a fehér beltéri ajtók érdeklik, ne is kattintson sehová! Ez a cikkünk pontosan ezzel foglalkozik.

Ez a kis szóhármas meglehetősen beszédes, és kialakíthat egy vizuális képet az ember fejében arról, hogy milyen is lehet egy ilyen termék. A legtöbb elgondolás valószínűleg helyes is, de általában kell némi pontosítás.

Fehér beltéri ajtók alatt tehát az olyan, MDF alapszerkezetű nyílászárókat értük, amelyek felületét festékkel kezelték, egy fehér alapszínre. Egyszerűnek hangzik? Valójában az is, főleg ha tudunk némi háttérinformációt is.

Ahogy írtuk, a vázszerkezet és tok MDF-ből készül, ami egy modern, mesterséges faanyag, kifejezetten arra a célra készítve, hogy kiváltsa a természetes fa tömeges felhasználását. Az anyag készítési módja miatt rendkívül könnyű megmunkálni, így tizedére csökken az elkészítés ideje is.

Amellett, hogy egyszerűbb bánni vele, nem vesz el a lehetőségeinkből sem: nyílászárója ugyanúgy lehet üvegbetétes, kérhet egyedi marásmintákat is, amelyek prominensen megmutatkoznak majd a felületen. Lehetőségei szinte végtelenek...

De ha már festett fehér beltéri ajtókról beszélünk, legyen szó a festékről, a festés folyamatáról is! A fedőréteg egy ellenálló, igényektől eltérően fényes, vagy matt felület lesz, ami rendkívül tartós, és jól ellenáll a belső terekben gyakori kihívásoknak.

Színe fehér, hiszen cikkünk erről a modern, egyszerű, mégis hívogató színről szól, azonban ha festett típust szeretne, de más tónusban, némi felárért cserébe a teljes RAL színskálából válogathat.

A folyamat maga roppant egyszerű: több réteget visznek fel ebből a festékből, de minden újabb réteg előtt megcsiszolják a felületet, a tükörsima végeredmény érdekében. Ha látott már ilyen típusú, fehér beltéri ajtót, akkor tudja, hogy a végeredmény magáért beszél.

vissza