Mindig csak az ajtók

2017.04.30.

Mindig csak az ajtók

Mindig lesz egy dolog, ami fix és stabil lesz az otthonában, ez pedig nem más, mint az ajtók. Hogy miért? Ugyanis abban az esetben, ha sikerül egy olyan darabot beszereznie, ami nem a megszokott barkácsáruházból való, hanem modern technológiát és anyagokat használó szakemberek keze közül kerül ki, biztos lehet benne, igazi minőséget vásárol, ami az ön ízlését képviseli.

Jelenleg a piacon igen sokféle beltéri ajtó közül választhatunk, így a teljesség igénye nélkül, bemutatok néhány típust.

Kezdjük rögtön a dekor típussal. A piacon most épp ezen darabok a legolcsóbbak, gyorsan rendelkezésre állnak, viszont ez jelent némi kényszerű kompromisszumot. Kevesebb, mint tíz szín közül lehet választani, amiben a felületet fedő dekorfólia elérhető. A mintázatok közül is kevesebb elérhető, de lehetőség van krómcsíkkal feldobni vagy éppen üvegezéssel kérni.

Nem szabad megfeledkezni a CPL termékekről sem. Különlegessége, hogy felszínét egy melamin-akril réteg fedi, ami a párától és kopástól is jól védi. Belsejébe papírrács kerül, de kérhető faforgácslappal is. Közel hatvan szín közül lehet választani, mindemellett lehet intarziás, üvegezett, de akár krómcsíkot is kérhetünk rá. Árát tekintve, kissé drágább, mint a dekor, amit a választékbővülés és a magasabb minőség indokol. Az egyik örök kedvenc a vásárlók körében a festett típus. Bárhol használható, és mivel tömör faforgács található belsejében, igen strapabíró darab. Közkedveltségének oka, hogy felületét nem kell idővel újrafesteni, nem fakul meg, sőt, a sokak által közkedvelt fehér szín sem fog sosem besárgulni. Valamivel költségesebb, mint egy CPL nyílászáró, de a felárért cserébe, rengeteg új lehetőséget kapunk.

Utolsóként érdemes beszélni a vákuumfóliás termékekről. Annak ellenére, hogy a piacon jelenleg ezek az ajtók a legdrágábbak, igazi minőségi, első osztályú darabok. Bárhol felhasználhatók és mivel styrofoam betétek kerülnek bele, egy könnyű, de kifejezetten erős, jó hangszigetelő képességgel megáldott termékeket kapunk.

Összességében csak néhány alapinformációval szolgáltam az Ön számára, viszont amennyiben bármelyik felkeltette az érdeklődését az ajtók közül, keressen fel minket személyesen, vagy hívjon minket bizalommal.

vissza