• Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Nálunk megtalálja, amit keres

  • Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Egyszerűtől a prémium minőségig

  • CPL, dekor vagy festett ajtó?

    CPL, dekor vagy festett ajtó?

    Nálunk van. Hívjon most!

  • Egyedi elképzelése van?

    Egyedi elképzelése van?

    Üvegbetét, krómcsík, különleges bevonat? Megvalósítjuk.

Miért jó választás az utólag szerelhető ajtó?

2017.10.01.

Miért jó választás az utólag szerelhető ajtó?

A lakásfelújítás és az építkezés közben felmerül a kérdés, hogy mikor rakassuk, állíttassuk be a helyére a beltéri ajtókat. A leglogikusabb döntés, ha a munkálatok végén kerül sor erre a műveletre több okból is, tehát a legjobb választás számunkra az utólag szerelhető ajtó. Nézzük csak, hogy ez miért lehet jó választás?

Először is, mert akkor már biztos, hogy nem kenődik össze semmivel, mint ez előfordulhat az építkezés során. Óvatlan a kőműves, rákenődik a vakolat; a burkoló siet, egy kis csemperagasztó vagy fugaanyag kerülhet rá vagy esetleg a festő keni össze glettel vagy festékkel. Nyílászárónk utólag beszerelve biztosan tökéletes szépségű lesz. Beállítják a helyére, rögzítik és a tok, ami állítható utólag beszerelve a végső fázis nyomait is eltűnteti.

Másrészről pedig akkorra alakul ki a falnyílás végleges mérete. Felkerül a falburkolat mindenhová és bizony előfordulhat, hogy a nyílás nem szabványméretűre sikerül. Akkor bizony bánhatjuk, hogy ha már megvásároltuk a normál méretet. Ilyenkor is a legnagyobb segítségünk az utólag szerelhető ajtó, mert egyedi méretben is rengeteg féle rendelhető, akár fél centiméteres méretlépcsőkkel.

Kiderülhet az is, hogy bizony néhány helyen olyan kicsi maradt a hely, hogy oda sehogy sem fog jól elférni egy nyíló, mert nem fog tudni rendesen kinyílni. Megoldás ilyen esetben a tolóajtó, amiből a kínálat szintén hatalmas a Tisza ajtónál.

A végére derül ki az is, hogy anyagilag hogy is áll az építtető. Ha kevesebb maradt a kasszában, akkor választhatnak a dekorfóliás felületű termékek közül, amelyek ár-érték arányban a legjobb. Szabvány szerinti méretekben kapható, a kétszárnyú verziója ezek kétszerese. Hat féle színben-, az alapszínekben készítik, de kérhetünk bele üvegbetétet, betéteket vagy akár díszítő krómcsíkokat.

Ha magasabb összeg maradt ezekre a termékekre, akkor a lehetőségek száma végtelen. Bármit, amit el tudunk képzelni, a Tisza ajtó megvalósítja. Szeretnénk intarziás mintájút vagy biztonsági üvegest vagy háromdimenziós fóliával ellátottat, ami a fa erezetét tökéletesen visszaadja? Megoldják nekünk! És akkor még nem beszéltünk az aszimmetrikus méretekről. Minden-minden elérhető!

Az utólag szerelhető ajtókkal kapcsolatos kérdéseikkel, megrendelésükkel kapcsolatban keressék a Tisza ajtó kollegáit Debrecenben és Budapesten!

 

utólag szerelhető ajtó

vissza