• Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Nálunk megtalálja, amit keres

  • Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Egyszerűtől a prémium minőségig

  • CPL, dekor vagy festett ajtó?

    CPL, dekor vagy festett ajtó?

    Nálunk van. Hívjon most!

  • Egyedi elképzelése van?

    Egyedi elképzelése van?

    Üvegbetét, krómcsík, különleges bevonat? Megvalósítjuk.

Fehér beltéri ajtó az új retro őrület

2017.11.05.

Fehér beltéri ajtó az új retro őrület

A piacon már elég régóta fellelhető ez a fajta nyílászáró, mégis sokak számára újdonságként hat sokszínűségével. Vajon mik lehetnek népszerűségének okai? A válasz erre a kérdésre valószínűleg sokoldalúságában rejlik, ugyanis kreativitásunk a fehér beltéri ajtó esetén, nem ismerhet határokat.

Szinte bárhol összefuthatunk a fehér beltéri ajtóval, ennek a népszerűségének pedig valós okai vannak: erőssége, ára, tartóssága, hogy csak párat említsek.

Felépítéséről érdemes annyit tudni, hogy belsejében csakis kizárólag tömör faforgács található. Ennek is köszönhető robosztus megjelenése. A jövőben nem kell majd amiatt aggódni, hogy esetleg könnyedén tönkremegy, mivel biztosan bírni fogja a strapát.

Készítéséről is essen néhány szó. Mielőtt a festésre kerülne a sor, alapos csiszolás szükséges, ez két vagy három alkalmat jelent. Csiszolást követően jön az alkotói szakasz, következő lépése, a festés. Ilyenkor a tartós és makulátlan eredmény eléréséért cégünk négy-öt alkalommal is lefesti egy festőkamrában, porfújó segítségével a felületet.

Mindenképp fontos megemlíteni azt a pozitív oldalát a terméknek, hogy a választott árnyalattól függetlenül sosem fog egy picit sem fakulni színünk. Sokak mumus színe a fehér pedig sosem fog besárgulni így nem kell majd újrafestenünk a jövőben.

Rengeteg szín van még, amiből választhatunk: ha az összes színünket elkezdeném felsorolni önnek, sose érne a cikk végére, így csak néhány ismertebb árnyalat a RAL színskálából: bor vörös, pirossas lila, tele magenta, kobaltkék, palackzöld, bézs szürke és a selyem szürke.

Ha ennyi lehetőség van, mégis miért a fehér a legnépszerűbb? Tiszta szépsége mellett, anyagi okokból: a fehér a legolcsóbb szín, amit kérhetünk.

De ha a színek nem érdeklik, akkor mit szólna valami szép, kreatív mintához? Több mint száz minta közül választhat kedvére. Mintáért látogasson el hozzánk, és örömmel mutatjuk be őket az ön számára. Amennyiben kérdése merülne fel a fehér beltéri ajtót illetően, érdeklődjön bemutatótermeinkben vagy telefonos elérhetőségeinken.

vissza