• Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Nálunk megtalálja, amit keres

  • Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Egyszerűtől a prémium minőségig

  • CPL, dekor vagy festett ajtó?

    CPL, dekor vagy festett ajtó?

    Nálunk van. Hívjon most!

  • Egyedi elképzelése van?

    Egyedi elképzelése van?

    Üvegbetét, krómcsík, különleges bevonat? Megvalósítjuk.

Beltéri ajtók Debrecen vonzáskörzetében

2017.06.11.

Beltéri ajtók Debrecen vonzáskörzetében

Habár számos cég foglalkozik a környéken nyílászárók forgalmazásával és szerelésével, mi mégis a saját cégünket, a Tisza Ajtó Kft. nevű vállalkozást szeretnénk figyelmébe ajánlani, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy hamarosan ügyfeleink között köszöntsük Önt, akár beltéri ajtó, akár műanyag ablak vásárlásán gondolkodik. Szánjon ránk néhány percet! Vessünk egy pillantást termékeinkre!

Cégünk már jelentős tapasztalattal rendelkezik a nyílászárók piacán. Műanyag ablakokat minden formában, különböző kivitelben készítünk, fehérben, színesben, akár alumíniumborítással is. Most mégis a beltéri ajtók debreceni kínálatát mutatnánk be leendő vásárlóink számára.

Termékeink MDF anyagból készülnek, melyet papírráccsal vagy könnyített faforgáccsal merevítünk. A lap lehet:

Foglalkozunk még biztonsági üveglapból készült termékek előállításával és forgalmazásával is, melyhez a hozzáillő vasalatokat is készleten tartjuk. Így biztosítjuk, hogy az utolsó csavarig mindent megtaláljon nálunk.

Természetesen vállaljuk a megrendelt termékek szakszerű, pontos és gyors beszerelését is.  Továbbá lehetőség van bizonyos mértékig különböző színekből válogatni, sőt, akár díszíteni is a beltéri ajtók Debrecen városából származó példányait.

Termékkínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a lehetőségeinek és ízlésének legjobban megfelelő termékeket. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre bemutatótermünkben. Amennyiben a kívánt termék nincs raktáron, katalógusból válogathatnak a leendő vásárlók.

A megrendelt termékek akár tolóajtóként is funkcionálhatnak, ezek beépítését is vállaljuk. A szabványméret mellett legtöbb termékünk egyedi méretben is kérhető, ez a gyártási időt nem befolyásolja. A gyártási idő kiviteltől függően 3-4 hét.

Büszkévé és elégedetté tesz bennünket, hogy hétről-hétre egyre többen mondhatják el, hogy a házukban, lakásukban található beltéri ajtók Debrecen nevéhez fűződnek. Minőségi alapanyagokból dolgozunk, helyi, jól képzett embereknek biztosítunk munkát, s így bizton állíthatjuk, hogy a végeredmény is minőségi termék, melyet több évtizedes használatra tervezünk. 

vissza