• Ajtók gyártása egyedi méretben is

  Ajtók gyártása egyedi méretben is

  Nálunk megtalálja, amit keres

 • Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

  Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

  Egyszerűtől a prémium minőségig

 • CPL, dekor vagy festett ajtó?

  CPL, dekor vagy festett ajtó?

  Nálunk van. Hívjon most!

 • Egyedi elképzelése van?

  Egyedi elképzelése van?

  Üvegbetét, krómcsík, különleges bevonat? Megvalósítjuk.

A rettenthetetlen, vagy más szóval a laminált ajtó

2017.07.09.

A rettenthetetlen, vagy más szóval a laminált ajtó

Valljuk be őszintén, ha valamilyen használati cikket vásárolunk, legyen az telefon, televízió, számítógép, igyekszünk úgy választani, hogy egy jó ideig ne kelljen lecserélni, újat vásárolni. Ugyanez a helyzet a nyílászárókkal is, ha már rászánjuk a pénzt, akkor pontosan olyat szeretnénk, ami akár a legvadabb bulikat, a legizgágább kutya támadásait is kibírja. Nos, a laminált ajtó pont az ilyen rettenthetetlen feladatra találták ki.

A vásárlók sokszor megkérdezik tőlünk, hogy ez a beltéri ajtó család mégis miben más, mint az összes többi, amit a piacon lehet kapni? Ilyenkor csak elkezdjük sorolni nekik a termék előnyeit és erősségeit.

Ilyen például, hogy remek hangszigetelést nyújtanak, ráadásul mindezek mellett igen esztétikusak is. Alapvetően egy MDF-ből készült termék, az adja az egész nyílászáró alapját, amibe vagy egy habréteg, vagy papírrács, vagy lyukfúrt faforgácslap kerül.

No de, azért térjünk arra is ki, hogy miért is laminált ajtó ez a termék. Készítésekor a felületre nem meglepő mód egy laminátum kerül, amit egy erre a célra kifejlesztett gép, rögzít, hő segítségével. Mivel egyfajta lap kerül a felületre, így lehetőség van különböző marásmintákra is elhelyezi ezt a réteget, melynek köszönhetően igen mesés és egyedi darabokat kaphatunk.

De nehogy abba a tévedésbe essünk, hogy mivel egy laminátum kerül a felületre, akkor az egy gyenge, ócska és hamar tönkremenő nyílászárót eredményez, mert ez egyáltalán nem igaz. Higgye el, az egyik legerősebb darab, amit a piacon kaphat!

Ha egyszer megvásároljuk, nem kell amiatt aggódnunk, hogy egyhamar tönkremegy. Így bizton állíthatom, hogy amennyiben úgy dönt, hogy pénzét belefekteti egy hosszabb, időtálló projektbe, ahol az idő lesz a legfőbb garancia, akkor a laminált ajtó fogja jelenteni az élethosszig tartó minőséget.

vissza