• Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Nálunk megtalálja, amit keres

  • Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Egyszerűtől a prémium minőségig

  • CPL, dekor vagy festett ajtó?

    CPL, dekor vagy festett ajtó?

    Nálunk van. Hívjon most!

  • Egyedi elképzelése van?

    Egyedi elképzelése van?

    Üvegbetét, krómcsík, különleges bevonat? Megvalósítjuk.

A legtökéletesebb megoldás a problémára, az egyedi méretű beltéri ajtó

2017.07.16.

A legtökéletesebb megoldás a problémára, az egyedi méretű beltéri ajtó

Milyen esetben jelent megoldást az egyedi méretű beltéri ajtó? Például, mikor régi építésű házat vagy panellakást újítunk fel vagy az új házunk építésénél a mesteremberek kicsit elméretezték a nyílást vagy egyszerűen a szabvány méretekkel nem megoldható a falnyílás nyílászáróval való kitöltése.

A beltéri ajtó Magyar Szabvány szerinti méretei: magassága 210 centiméter, a szélessége pedig 75/90/100 centiméter. Ezek beépítéséhez, tökéletes beállításához szükséges, hogy a falnyílás minden oldalon 2-3 centiméterrel nagyobb legyen, se több, se kevesebb. Na ez sok esetben nem valósul meg, mint a fent említett példák is mutatják.

Megoldást jelenthet, ha kőműveshez fordulunk, hogy orvosolja a hibát, de ez pár centiméteres eltéréseknél sokszor vagy nem megvalósítható vagy akkora bontással járhat, ami a költségeinket jelentősen megnöveli; például, ha néhány centiméterrel alacsonyabb a nyílás, mint a beépítendő termék, akkor a régi áthidalót ki kell bontani, falat bontani, újat beépíteni.

Vagy ha csak kicsit szélesebb, akkor pár centiméter toldás szükséges. Esélyes, hogy el sem vállalják, vagy ha igen, akkor olyan összegért, amit nem szívesen fizetünk ki. Nem beszélve a sok fölösleges idegeskedésről. Ilyen esetekben kerül a figyelem központjába az egyedi méretű beltéri ajtó, ami a legtökéletesebb megoldás.

Ez a csodálatos találmány megrendelhető akár fél centiméteres méretlépcsőkkel, így biztosan pontosan illeszkedni fog a helyére. Nincs szükség bontásra, tákolásra. Rövidebb idő alatt megvalósul a beépítés és kevesebbe is kerül. A felülete lehet CPL, festett vagy vákumfóliás; a színeiben pedig csak a képzeletünk szabhat határt.

Akár 3D-s fóliázással is kérhető, amely a fának az erezetének látszódik teljes mértékben, természetességet kölcsönözve a bejárónak. Szeretnénk további dekorációt? Csak ki kell találnunk, mert a megvalósítás lehetséges! Például intarzia minta, króm csík, üveg betét, esetleg betétek, lehet kétszárnyú, vagy tolóajtó. Mind-mind a rendelkezésünkre áll!

További egyedi méretű beltéri ajtó információért keresse kollegáinkat, együtt megtaláljuk a tökéletes megoldást az Ön számára!

vissza