• Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Nálunk megtalálja, amit keres

  • Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Egyszerűtől a prémium minőségig

  • CPL, dekor vagy festett ajtó?

    CPL, dekor vagy festett ajtó?

    Nálunk van. Hívjon most!

  • Egyedi elképzelése van?

    Egyedi elképzelése van?

    Üvegbetét, krómcsík, különleges bevonat? Megvalósítjuk.

A legontosabb vásárláskor a beltéri ajtó ára?

2017.11.12.

A legontosabb vásárláskor a beltéri ajtó ára?

Egy lakás, vagy ház nyílászárókkal való felszerelése manapság elkerülhetetlen része az életünknek, hiszen mindenki törekszik egy számára megfelelő fészek kialakítására. Vegyünk néhány példát!

Használt lakásba költözés esetén előfordul, hogy más elképzeléseink vannak az ízlésről divatról, praktikumról, mint az előző lakóknak. Egy ajtóról is vélekedhetünk másképp, vagy egyszerűen csak még az eredeti nyílászárók vannak a lakásban, amik általában nem ékei álmaink otthonának, így célszerű azokat újakra cserélni.

Egy új ház építésekor általában az utolsó mozzanatok közé tartozik a belső nyílászárók beépítése, amikor már esetenként szűkös a büdzsé, így mindenképp a figyelem középpontjában kell, hogy helyet kapjon a beltéri ajtó ár is.

A lényeg: az ember legalább egyszer az életében vásárol valamilyen nyílászárót. De mennyiért és milyet? Az előző példákkal élve, ha egy fiatal pár megveszi első kis lakását, ahová szüksége van 2, vagy 3 belső nyílászáróra, és tudják, hogy nem ott fogják leélni az életüket, nincs kutya, nics gyerek, elegendő lehet egy olcsóbb árfekvésű dekor ajtó, vagy a nagyon közkedvelt CPL típus, amiknek a megvásárlása és beszerelése nem terheli meg túlzottan a pénztárcát, viszont az alapvető funkciót ellátják. Az ő számukra nyilvánvalóan fontos a legolcsóbb beltéri ajtó ár.

Ha viszont valaki egy több tízmilliós építkezés végé felé jár, neki érdemes meggondolnia, hogy milyen terméket választ és mennyiért. Ha a tartósság és a minőség számít, célszerű – mint minden más terméknél – kissé mélyebbre a zsebünkbe nyúlni, hiszen ha nem is mindig, de az esetek többségében a beltéri ajtó ár tükrözi a minőséget.

A minőség alatt az anyaghasználat, az ebből következő időtállóság, a választható színpaletta és a dizájn értendő. Az ő számukra jó választás lehet a vákuumfóliás, illetve festett típus, amik egy magasabb árkategóriát és minőséget képviselnek.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy egy egyszerűbb, kisebb lakásba nem lehet drágább, strapabíró nyílászárókat beépíteni és egy nagy drága kertes házba nem célszerű olcsóbb, közepes minőségű terméket vásárolni, hiszen mindenki maga tudja, hogy a takarója meddig ér, illetve milyen igényei vannak. Az viszont biztos, hogy a legolcsóbb dekor típus is betölti a legalapvetőbb funkciókat.

vissza