• Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Nálunk megtalálja, amit keres

  • Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Egyszerűtől a prémium minőségig

  • CPL, dekor vagy festett ajtó?

    CPL, dekor vagy festett ajtó?

    Nálunk van. Hívjon most!

  • Egyedi elképzelése van?

    Egyedi elképzelése van?

    Üvegbetét, krómcsík, különleges bevonat? Megvalósítjuk.

A fehér MDF beltéri ajtó egyszerű szépsége

2017.09.24.

A fehér MDF beltéri ajtó egyszerű szépsége

Ha házon belüli nyílászáróról van szó, az egyik örök kedvenc a fehér MDF beltéri ajtó. A fehér tökéletesen passzol bármilyen falszínhez, emellett pedig a letisztultságot és eleganciát is képviseli.

Ha biztosra akarunk menni a külcsín szempontjából, érdemes ezt a típust választani. A hibátlan festés érdekében ezek a termékek külön festőkamrában nyerik el színüket, miután lecsiszolták és alapozták az MDF felületet. A festéket több rétegben viszik fel a felületre, addig, amíg teljes mértékben nem fedi le a nyílászáró alapszínét.

Ugyancsak a festés előtt kerül sor a dekorációs célból kért marások elkészítésére. Jelenleg több, mint száz minta található a kínálatunkban, amelyek segítségével igazán egyedivé varázsolhatjuk otthonunkat. Maga a festék megőrzi a színét, az idő múlásával nem fakul vagy sárgul meg, így nem kell a későbbiekben megismételni a festést. A felületet még ezen felül is kezelik, hogy ne tudjon megkarcolódni.

Ha már egyediség: méretét tekintve készül belőle a Magyar Szabványnak megfelelő, de ezen felül bármekkora fehér MDF beltéri ajtó legyártására van lehetőség egy bizonyos határon belül. Magasságát tekintve nem lehet több 212, szélességét tekintve 100 centiméternél. Amíg ezeken az értékeken belül marad a megrendelés, addig felár nélkül tudjuk legyártani ezt a terméket.

Azonban a külső megjelenésen kívül a belső felépítése is ennek a típusnak az egyik legjobb. Az MDF lapok, amelyből a váz felépül, 6 milliméter vastagok, ezen kívül a lapok között található teret tömör faforgáccsal töltik ki, amely jó stabilitást ad neki. Ez védi a fedőlapokat a benyomódástól, valamint sokkal nehezebbé válik a betörése is (amennyiben valakinek ehhez támadna kedve).

A hozzá illő kilincs kiválasztására is van lehetőség. Ez készülhet krómból vagy rézből, azonban utóbbi kényesebb: ha sérül a felszínét borító védőréteg, akkor előfordulhat, hogy idővel oxidálódni kezd, és veszít kezdeti ragyogásából. Ha ezt szeretnénk elkerülni, érdemes a króm változat mellett dönteni. A körülötte lévő borítás (silt) lehet kör vagy négyzet alakú.

Amennyiben szeretne fehér MDF beltéri ajtót az otthonába, bizalommal keressen fel bennünket!

vissza