• Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Ajtók gyártása egyedi méretben is

    Nálunk megtalálja, amit keres

  • Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Széles választék, szinte végtelen lehetőségek

    Egyszerűtől a prémium minőségig

  • CPL, dekor vagy festett ajtó?

    CPL, dekor vagy festett ajtó?

    Nálunk van. Hívjon most!

  • Egyedi elképzelése van?

    Egyedi elképzelése van?

    Üvegbetét, krómcsík, különleges bevonat? Megvalósítjuk.

A fehér beltéri ajtó: a makulátlan szobadísz

2017.07.23.

A fehér beltéri ajtó: a makulátlan szobadísz

Sokan szeretnék manapság, hogy fehér beltéri ajtó díszítse otthonukat. Miért pont ez? Lehet azért, mert minőségi anyagokból áll, és rendkívül strapabíró? Mert modern otthonukba remekül illik a letisztult, minimalista dizájn? Ez lenne a legolcsóbb? Nos, valójában bármelyik lehet az ok, de önnek is érdemes átgondolnia, hogy milyen nyílászárókkal szeretné megtölteni lakását!

Lehet, hogy ön épp nem gondol sokat a két szoba közötti térelválasztást biztosító eszközre, de ha odafigyel otthona külsőjére, biztos figyelembe veszi ezeket is. Egy fehér beltéri ajtó valóban lehet dísze helyiségeinek, akárcsak egy kétméteres vászonfestmény, vagy önmagában egy makulátlan hangulatot sugárzó kép.

A faerezet szép és meleg színekkel tölti be a teret, mely természetességet sugall, míg ez képes egy modernebb, egyszerűbb, nem annyira figyelemfelkeltő, ugyanakkor mindenképpen világos hatást kölcsönözni az igazán korszerűen berendezett lakásokba.

A gyakorlatiasabb olvasókat nyilván érdekelik a pontosabb paraméterek: nos, ezek a termékek ugyanolyan anyagból készülnek, mint a manapság általánosnak számító CPL és dekor típusok. Belsejük furatolt farostlemez a maximális stabilitás érdekében, míg lapjuk MDF, mely egy közepesen sűrű, átlagosnál sokkal keményebb és strapabíróbb faforgácsból kevert anyag.

Erre kerül rá a színtől is függő mennyiségű festékréteg. A fehér, és általában a világos színeket nem kell olyan sokszor felvinni, így ezek általában olcsóbbak is. A festék nagyon hosszú időn át takarja a terméket anélkül, hogy elszíneződne, elsárgulna. Felsérteni is nehéz, még éles tárgyakkal sem könnyű megkarcolni, és nem repedezik meg.

A fehér beltéri ajtó egy bútor, mely nagy hatást gyakorol otthona megjelenésére. Ez a szép, tartós, és szinte sérthetetlen darab más előnnyel is rendelkezik: igen könnyen testre szabható. Ha van bármilyen ötlete, marathat mintát rá, tetethet bele üveget vagy végig nézheti a számtalan katalógust, és kedvére választhat a dizájnlehetőségek közül. Bárhogyan is, az új termék sokáig dísze lesz majd otthonának.

vissza